Syndroom.info

Syndroom.info nieuws

Cellulite cups, hoe gebruik je ze?

Cellulite cups, hoe gebruik je ze?
oktober 22
14:08 2018

Wanneer je al eens gehoord hebt over cellulite cups, dan ben je hier waarschijnlijk wel geïnteresseerd in geraakt. Niet alleen wil je weten of ze werken, maar vooral ook hoe ze werken. Wat moet je doen om cellulite aan te pakken met deze methode?

Het is immer voor veel vrouwen een vervelend probleem om met sinaasappelhuid om te gaan. Wanneer je weet hoe je met de cups om moet gaan, dan is dit een goede manier om ervan af te komen. Let wel dan op de volgende zaken om jezelf er goed mee te behandelen.

Masseren voor resultaat

Het gebruik van cellulite cups gaat op de juiste manier door er een massage mee te geven. Dit kan je gewoon zelf doen. Je moet dan wel de cups eerst op de benen of billen plaatsen en indrukken om de huid vacuüm te laten trekken.

Daarna maak je een masserende beweging van beneden naar boven. De massage die je uitvoert wordt ook wel een bindweefselmassage genoemd. Door dit op de juiste manier te doen, zorg je ervoor dat je huid strakker en soepeler wordt waardoor de klachten verdwijnen. Zo ga je er een stuk beter uitzien. Wat natuurlijk ook het doel is.

Tegen cellulite

Het is belangrijk om te begrijpen wat de cellulite cups precies doen. Cellulite wordt namelijk soms nog weleens verward met cellulitis. Dit is echter wel echt iets heel anders. Bedenk je dus dat het niet zo is dat je met deze cups die klacht kan verhelpen.

Het gaat echt specifiek om het geven van een massage aan jezelf waarmee je de sinaasappelhuid helpt wegwerken. Het wordt soms ook wel vergeleken met een stofzuigertechniek. Dit is belangrijk om te weten omdat de verschillende technieken ook verschillende resultaten hebben. Let erop dat dit dus ook een groot verschil is.

Gerelateerde artikelen