Syndroom.info

Syndroom.info nieuws

Ga voor gemak met definitief ontharen

augustus 21
10:20 2016

Ongewenste haargroei

Heb je met name in de zomer vaak het gevoel dat je alleen maar bezig bent met het scheren van je benen en bikinilijn? Of ben jij het zat om op bepaalde plekken op je lijf ongewenste haargroei te hebben? Dan is het misschien tijd voor definitief ontharen. Veel scheren en irritatie van je huid zijn dan verleden tijd. Over tijd gesproken: doordat je je niet meer hoeft te scheren, houd je tijd over voor andere dingen.

Effectieve laserbehandeling

Definitief ontharen kan bijvoorbeeld met een laser. Het licht dat van de laser afkomt, zorgen ervoor dat de haartjes uit de haarzakjes uiteindelijk niet terugkomen. Toegegeven, er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om van de haartjes af te komen, maar het is een relatief makkelijke manier van definitief ontharen. Ofwel: een laserbehandeling is effectief. Dan wel wanneer je donkere haren op je lichaam hebt, want voor lichte haartjes werkt het niet echt goed. Het fijne van een behandeling met een laser is dat de huid die om de behandelde haarzakjes heen zit, niet aangetast wordt. In tegenstelling tot scheren, want dit is niet goed voor de huid. Je zult merken dat je huid na definitief ontharen een stuk gladder wordt en blijft.

Stuk goedkoper

Ga dus voor gemak en kies voor definitief ontharen. Geen gedoe meer met scheermesjes en het is op den duur ook nog eens goedkoper, want je hoeft geen scheermessen en scheergel meer te kopen. Met name scheermesjes zijn best prijzig, dus als je die kosten niet hoeft te maken, bespaar je aardig wat geld. En dat niet alleen, want door haren permanent te laten verwijderen, krijg je ook nog eens meer zelfvertrouwen. Want haargroei op ongewenste plekken wil nog wel eens schaamte met zich meebrengen. Na het definitief ontharen ga jij weer zelfverzekerd door het leven!

Gerelateerde artikelen