Syndroom.info

Syndroom.info nieuws

Last van erectieproblemen, wat te doen?

Last van erectieproblemen, wat te doen?
januari 16
15:00 2018

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen last krijgen van erectieproblemen. onder erectieproblemen wordt verstaan: het hebben van problemen met het krijgen of vasthouden van een erectie. Iedere volwassen man heeft het wel eens mee gemaakt dat hun erectie minder stijf wordt of eerder is verslapt, maar wanneer dit op regelmatige basis voorkomt dan is er sprake van een structureel probleem, waardoor er ook geen bevredigende seks mogelijk is.

Steeds vaker voorkomend probleem

Het is een onderwerp dat mannen liever vermijden om een gesprek over te houden omdat ze denken dat ze een van de weinige zijn. Echter is het een probleem dat steeds vaker voorkomt, en is een onderdeel van het ouder worden. het is zelfs zo dat ongeveer honderdduizenden mannen in Nederland last hebben van deze problemen.

Onderliggende oorzaak van erectieproblemen

In de meeste gevallen hebben erectie problemen als achterliggende reden een lichamelijk mankement, maar in sommige gevallen kan ook een psychische oorzaak hebben en in dit geval zou een seksuoloog uitkomst kunnen bieden.

In het geval van een lichamelijk probleem is de oorzaak vaak te vinden in een vernauwing en/of verminderde elasticiteit van de bloedvaten, wat er voor  zorgt dat er problemen ontstaan in de bloedtoevoer naar de penis. Het bijkomstige gevolg hier van is dat er minder bloed de penis instroomt waardoor de erectiekracht verminderd.

De achterliggende oorzaak kan afhankelijk zijn van diverse factoren, zo kan een ongezonde levensstijl, roken, overgewicht, een te hoog cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk, overmatig alcohol gebruik, drugs en bepaalde medicijnen van invloed zijn op de erectieproblemen.

Oplossing

Als oplossing voor erectieproblemen zou je erectiepillen kunnen gaan gebruiken, deze erectiepillen bevorderen namelijk de kwaliteit van de erectie waardoor je erectie weer genoeg kracht krijgt. Echter is het zo dat ook het onderliggende probleem van een erectieprobleem moet worden aangepakt. Wanneer je van plan bent om erectiepillen te gebruiken dan raden wij je de erectiepillen van libido forte aan, de werking van deze pillen is namelijk uitstekend.

 

Gerelateerde artikelen


tags

Syndroom - Aids - Fibromyalgie - Behandeling - Symptomen - Aandoening - Down - Tourette- Tietze - Hiv - Pijn - Syndromen - Behandelen - Kenmerken - Spierreuma - Vitamine B12 - Reuma - Asperger - Cushing - Autisme - Fibromyalgie test